levitra
 
Şans Matik
Şans Matik Şans Matik Nedir Şans Matik Kullanım Esasları ve Gizlilik Şans Matik İletişim

Yaşanmış Şans Hikayeleri Oku

Şanslı Defteri

|

Sen de Yaz!

En Son Çekiliş Sonuçları

Şans Matik Şans Matik

Görüşler

Yazan: Serkan    Tarih: 29.08.2012 01:06
Açıkcası kimse kendisini avutmasın bir bana çıkcak diye..) Ben bir çok şans oyunlarını denedim.Evet takip edersen eline bir şeyler geliyor.Ama gelen kadar ve kimi zaman daha fazlasını veriyorsun.Yani her zaman mekan sahibi kazanıyor.Bence en doğrusu arada bir abartmadan 3 veya 5 liralık denemekte fayda var.
Yazan: murat Çelik    Tarih: 12.08.2012 09:18
ben arasira sans oyunu oynrim okadarda meralisi da degil ama ben merak ediyorum da sansmatikte oynayip da kazanan var mi ???
Yazan: berkay G    Tarih: 7.08.2012 11:19:
bu haftaki süper loto tahminim. 7-20-21-37-42-49
Yazan: hamit A    Tarih: 7.08.2012 12:41:
kürşat bey peki 5 tutturduğunuzda makine mi oynadı siz mi oynadınız?? Birde sizce makineye oynatmak çok ii birşey mi?
Yazan: berkay G    Tarih: 6.08.2012 11:44:
Benimde 3 haftadır aynı kolonları oynadığım 2 tam sayısal kuponum war.Bu sayılara bir gün çıkacağına yürekten inanıyorum.Süper loto ve on numarayı ise bu siteden rastgele oynuyorum.Umarım bu hafta süper lotoyu ben bilirim. 4-7-19-21-38-44
Yazan: serkan OKAYGİL    Tarih: 3.08.2012 04:18:
2008 YILINDA SÜPER LOTODAN 5 YAKALADIM 6580 TL ALDIM AMA BİDAHA TUTTURAMADIM PEKTE ÜSTÜNDE DÜRMADIM
Yazan: köksal çam    Tarih: 30.07.2012 12:36
aslında ben bana çıkacagına çok inanıyorum içimde böyle bir his var engelleyemiyorum.ama şuana kadar enyüksek aldıgım ikramiye 32.tldir.bakalım belkide bu haftadır o büyükgün.

[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12]


Sayısal Logo
Milli Piyango
On Numara
Super Loto
Şans Topu
 
 
En Şanslı Numaralarım ? Zar Adam - En İyi Seçeneğim ? En Şanslı Günlerim ?
En Şanslı Numaralarım  
En İyi Seçeneğim  
En Şanslı Günlerim  
 
Copyright © 2011 by NetHizmet. Tüm Hakları Saklıdır.